• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 877 20 44 34
    • Vitamunda Colon Hyper Detox 6 кутии

     Ферментирала кора на маслена палма основен компонент .Храна с роля на детоксикатор, като дава на дебелото черво почивка, необходима за възстановяването му по време на детоксикация.

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Vitamunda ColonHyperDetox е заместител на храненията, като дава на дебелото черво почивка, необходима за възстановяването му по време на детоксикация. Vitamunda Colon Detox съдържа всички хранителни вещества, необходими за ефективно хранене, без усещане за глад, което води до едно благотворно състояние. С Vitamunda Colon Detox ще се чувстваш комфортно и във форма през целия ден, без усещане за глад!

     -49%

     Какво представлява продукта?

     Храна с роля на детоксикатор,  като дава на дебелото черво почивка, необходима за възстановяването му по време на детоксикация, заради основния си компонент: ферментирала кора на маслена палма.

     Vitamunda ColonHyperDetox е заместител на храненията, като дава на дебелото черво почивка, необходима за възстановяването му по време на детоксикация. Vitamunda Colon Detox съдържа всички хранителни вещества, необходими за ефективно хранене, без усещане за глад, което води до едно благотворно състояние. С Vitamunda Colon Detox ще се чувстваш комфортно и във форма през целия ден, без усещане за глад!

     Как действа продукта?

     По време на програмата за детоксикация  стомахът намалява обема си и червата се прочистват от токсините. Препоръчва се внимание към твърдите храни, консумирани през първите два дни след програмата. Стомахът се свива и червата вече не са „защитени“ от биофилма. Първия ден след програмата се консумират по-лесно смилаеми храни, за предпочитане плодове, супа, кисело мляко или смутита в ограничени количества.

     На втория ден се консумират меки и сварени храни като супи, сварени яйца, сварени зеленчуци, сварени картофи, риба.

     Важно е да се намали консумацията на храна на половина от обичайното дневно количество.

     Препоръки и предписания:

     7 сашета за 7 шейка всеки ден. 103 гр Нето тегло.

     1.Шейк Wake-up: Приема се веднага след събуждане. Добавят се 300 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     2.Шейк Meal: Приема се за закуска половин час след шейка на събуждане. Добавят се 400 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     3.Шейк Междинна закуска (между закуската и обяда): Добавят се 300 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     4.Shake Meal (обяд): Добавят се 400 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     5. Шейк Междинна закуска (между обяд и вечеря): Добавят се 300 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     6.Шейк Meal (Вечеря): Добавят се 400 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     7.Шейк Good night (преди лягане): Добавят се 300 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     Добре е да знаете още и че:

     Всеки шейк се пие веднага след приготвянето му. Също така, всеки ден трябва да се изпият по 2 литра вода. Без кафе и алкохол.

     Шейковете за основните хранения могат да се пият на два етапа за по-течен шейк. Към половината саше добавете 400 мл вода. След това смесете другата половина с други 400 мл вода.

     За да подобрите вкуса, е добре да добавите концентрат от органичен сок към шейковете за основните хранения.

     Вносител и дистрибутор: “Хиперфарм” ООД, гр. София, кв.Манастирски ливади – Изток, ул.“Шарл Шампо“ бл.17 – партер  тел.: +359 877 204434

     Преди да използвате сайта,моля прочетете внимателно настоящите общи условия.

     С всяко Ваше действие, съставляващо пряко или косвено използване съдържанието на настоящия сайт или на предлагани с него стоки или услуги, Вие потвърждавате волята си за приемане и обвързване с клаузите на настоящото споразумение и изложените в него Общи условия, при което възникналите между Вас и "Хиперфарм" ООД отношения са предмет на уреждане от настоящото споразумение във вида му към момента на използването на сайта.

     В случай, че не сте съгласни с изложените тук Общи условия или не желаете да се обвързвате с тях, то следва да не продължавате използването на този Сайт.

     Общи условия

     "ХИПЕРФАРМ" ООД е търговското дружество, вписано в търговския регистър при Агенцията по вписванията на Република България с ЕИК: 204494675 и адрес за кореспонденция: град София, ул. „Шарл Шампо“ бл. 17 – партер.

     Дружеството упражнява дейността си съобразно законодателството на Република България, в т.ч. Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, Закона за защита на потребителите и Закона за защита на личните данни.

     "ХИПЕРФАРМ" ООД притежава съответните разрешенияза търговия на дребно с хранителни добавки и харана със специално предназначение.

     "ХИПЕРФАРМ" ООД е регистрирано в Комисията за защита на личните данни.

     Настоящата електронна страница, в т.ч. и приложенията й, поддържана от "ХИПЕРФАРМ" ООД, има чисто информационен характер. Полаганите усилия от наша страна, за осигуряване на достоверност и точност на представената информацията, гарантират актуалността и верността на същата, доколкото изхожда от нас или е предоставена по съответния законов ред от трети източник.

     С оглед прецизиране на предоставената информация и за избягване на евентуални недоразумения, интересуващите се от съдържанието на страницата лица следва да се обръщат за съдействие към служителите ни, в съответните ни аптеки или в офиса на дружеството на тел. +359877204434.

     Никоя част от страницата и приложенията й не съставлява и не следва да се възприема като предложение от страна на дружеството за сключване на договор за продажба на лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание. В случай на неправилно възприемане на определени текстове в обратен смисъл, дружеството не се счита обвързано с такива трети лица и не приема евентуални поръчки за подобни продажби.

     "ХИПЕРФАРМ" ООД не носи отговорност за физически и морални проблеми в следствие на посещението на уебсайта и информацията, публикувана в него.

     "ХИПЕРФАРМ" ООД не продава чрез сайта лекарства по лекарско предписание, въпреки това "ХИПЕРФАРМ ООД не може да гарантира това поради технически или човешки фактори, или пробив на сайта от трети лица, злоупотребяващи с информацията на сайта без знанието на "ХИПЕРФАРМ" ООД за това. Ако забележите лекарства по лекарско предписание с възможност за закупуване от сайта, МОЛЯ сигнализирайте на тел. +359877204434.

     Отговорност

     Най - учтиво Ви молим, да се КОНСУЛТИРАТЕ С КВАЛИФИЦИРАНО МЕДИЦИНСКО ЛИЦЕ преди използване на продуктите, предлагани чрез сайта или преди да решите да съобразите поведението си с публикуваните в сайта статии, информационни карета, коментари в чатовете в реално време или друга информация, предоставена Ви от сайта, независимо по какъв ред. Информацията за продуктите е представена единствено като листовка за начина на използване на медикамента, предоставен от производителя. Пълнотата и достоверността на информацията не е гарантирана от страна на "ХИПЕРФАРМ" ООД. Съдържанието в сайта не препоръчва прилагането на самолечение на здравни проблеми.

     ПРИ ВЪЗНИКНАЛ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ/ВЪПРОС, МОЛЯ КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ НЕЗАБАВНО С ВАШИЯ ЛИЧЕН ЛЕКАР/ЛЕКАР СПЕЦИАЛИСТ ИЛИ ФАРМАЦЕВТ. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.

     "ХИПЕРФАРМ" ООД не дава гаранция за точността, надеждността, пълнотата или полезността на предоставената в сайта информация. "ХИПЕРФАРМ" ООД не изключва възможността за грешки, закъснения, пропуски, неактивност на сайта и загуба на цялото количество или частични данни, поради технически или човешки фактори, поради което и не носи отговорност в тази връзка.

     "ХИПЕРФАРМ" ООД не осигурява незабавно подновяване на информацията, съдържаща се в сайта, в случай, че същата е неактуална с оглед съвременното ниво на развитие на науката.

     Авторски права

     Изложеният материал в сайта на "ХИПЕРФАРМ" ООД не може да бъде копиран, възпроизвеждан, разпространяван, препращан или обработван под различна форма, без предварителното разрешение на "ХИПЕРФАРМ" ООД. Разрешение за изтегляне на материали от този сайт се дава само за лични некомерсиални цели. "ХИПЕРФАРМ" ООД забранява публикуване на копие на сайта или на части от него. 

     Защита на личните данни

     В базата данни на "ХИПЕРФАРМ" ООД Вие получавате пълна защита на личната Ви информация. Ние използваме Вашите лични данни, за да идентифицираме Вашия достъп до сайта или за изследване на потребителските мнения и подобряване качеството на обслужването. Наше задължение е да не предоставяме Вашите данни на трети лица, освен в случаите, когато законът ни задължава.

     Предоставяне на информация за здравни грижи 

     Доколкото в сайта е предоставената информация за здравни грижи, същата описва общите принципи на здравни грижи, при което не е предназначена като специфична инструкция за индивидуални пациенти и не следва да се тълкува като такава.

     Предоставената информация няма характер на медицинска консултация и не цели даването на подобна. Същата не е съставлява ръководство за самолечение и в никакъв случай не замества и не може да замести медицинската консултация, диагностика или лечение, даване от квалифициран лекар. Тя има чисто справочен характер и цели единствено да Ви осигури още един информационен източник, наред с много други подобни. При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, ПОТРЕБИТЕЛЯТ ВИНАГИ СЛЕДВА ДА СЕ ОБРЪЩА ЗА МЕДИЦИНСКА КОНСУЛТАЦИЯ КЪМ КВАЛИФИЦИРАН И ПРАВОСПОСОБЕН ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ. На така предоставената информация не следва да се разчита като единствено вярна, като същата следва да се проверява, като за целта следва да се обръщате към квалифициран специалист – лекар, фармацевт и др.

     Именно поради това, ползвайки настоящия сайт, Вие сте наясно и се съгласявате с това, че ние не носим отговорност при евентуално възникнал риск или евентуално настъпили вреди, резултат от това, че сте ползвали съдържанието на сайта, без да съобразите настоящите условия.

     За сайта

     "ХИПЕРФАРМ" ООД си запазва правото да коригира евентуални грешки, пропуски или неточности в представената информация. Тъй като основната информационна база се черпи от източници, създадени от трети лица, ние не поемаме никаква отговорност за точността, надеждността, коректността или пълнотата на предоставената информация, относно съдържание, услуга или стока, включително относно вещества или субстанции. Така също ние не гарантираме и не се задължаваме да осигурим работа на сайта без прекъсване или без възникване на грешки в т.ч. относно ползването на онлайн услугите.

     Използването на предоставените в сайта връзки към други интернет сайтове, включително връзки към информация, услуги, продукти, материали, както и всякакви други ресурси, съдържащи се в тях, е единствено на Ваш собствен риск.

     Независимо от всичко, ние полагаме усилия за осигуряване на това, предоставената на сайта ни информация да бъде актуална и точна, за да Ви бъдем максимално полезни за пълноценното Ви информиране по разглежданите от нас теми.

     Търговска марка и авторски права

     Съдържанието на сайта е предмет на защита от действащото право в т.ч. правата върху търговски марки, авторски права, права на интелектуална собственост и др. Потребителите на сайта и третите лица нямат право да ползват съдържанието на сайта или какъвто и да било елемент от него за търговски цели, като в противен случай носят цялата отговорност, съгласно приложимото право.

     Регистрация

     Електронният магазин на "ХИПЕРФАРМ" ООД дава възможност на потребителите да разгледат, получат пълна информация и закупят стоките и /или услугите, предлагани в него.

     Всеки Потребител е длъжен да попълни регистрационната форма, в която да посочи верни данни, необходими за издаването на фактура и протоколи за доставка, както и валиден адрес, телефонен номер и e-mail адрес.

     Съгласие с отметка при извършване на покупка

     С отбелязване с отметка в полето "Съгласен съм с Общите условия" Потребителят извършва своето електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема изцяло.

     Поверителност на личните данни

     Личните данни, получени от "ХИПЕРФАРМ" ООД в хода на регистрацията, са използвани единствено и само с цел обслужване на Потребителите, включващо приемане и изпълнение на поръчки и връзка с Потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Данните няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

     Потребителската регистрация може да бъде закрита по всяко време по молба на Потребителя, изпратена в писмен вид на hyperfarmbg@gmail.bg

     "ХИПЕРФАРМ" ООД събира следната информация за потребителите:

     Лична информация за потребителите:

     Име

     Точен адрес за доставка

     Телефон за контакт

     Електронна поща

     Информация за търговците и юридическите лица - нетърговци:

     Фирма

     Данни за търговците и юридическите лица - нетърговци – седалище, ЕИК, БУЛСТАТ, идентификационен номер по ЗДДС,

     Точен адрес за доставка

     Телефон за контакт

     Електронна поща

     Предоставената информация от физическите лица се класифицира като лична и се пази като такава от администратора на лични данни "ХИПЕРФАРМ" ООД. При отказ от Потребителя да предостави личните си данни, той няма да може да се възползва от стоките и/ или услугите, предлагани от "ХИПЕРФАРМ" ООД.

     Сигурност на личните данни

     Потребителят носи пълна отговорност относно опазването на потребителските имена и пароли, както и за действия на трети лица със същите. При съмнение за неправомерен и неоторизиран достъп, откраднати или изгубени име и/или парола, Потребителят следва да уведоми "ХИПЕРФАРМ" ООД незабавно, с цел прекъсване на достъпа до личната информация.

     "ХИПЕРФАРМ" ООД осигурява високо ниво на защита на информацията при ползване на услугите на сайта, чрез криптиране.

     Потребителят се задължава да поддържа актуална личната си информация и да нанесе своевременно промени относно смяна на адрес, телефонен номер, електронна поща. "ХИПЕРФАРМ" ООД не носи отговорност за недоставени поръчки, поради неактуална информация и повторното им изпращане се поема от Потребителя.

     ПОРЪЧКИ, УСЛОВИЯТА ЗА ПЛАЩАНЕ, ДОСТАВКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ

     Електронният магазин на "ХИПЕРФАРМ" ООД приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Всеки избран продукт се слага в кошницата. Преди да потвърди поръчката си, Потребителят може да прегледа кошницата, да коригира количеството и информацията си и след това да я потвърди.

     При избора на начин на плащане и потвърждаването на поръчката, Потребителят се задължава да заплати крайната й цена. След заявката, системата на електронния магазин изпраща имейл, потвърждаващ получаването на поръчката.

     Като алтернативна форма на поръчка се приемат заявки, дадени на телефон +359877204434 или на електронна поща hyperfarmshop@gmail.com

     Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини:

     Липса на наличност на поръчаната стока;

     Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя.

     Цени и начин на плащане

     Крайната цена на поръчката представлява общата сума от цените на всички поръчани продукти, с включена цена на доставка, посочена самостоятелно.

     Всички цени са в левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

     Начините на плащане, които се приемат, са следните:

     Наложен платеж – При избиране на този метод за плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Заплащането на поръчката се извършва на куриера, при доставката.

     По банков път – При избор на начин на плащане „по банков път” при заявяване на поръчката от Потребителя, се създава поръчка с номер, както и му се издава проформа фактура, на базата на която той може да заплати. Потребителят извършва банков превод по сметка на "ХИПЕРФАРМ" ООД, като посочва номера на проформата като основание за превода. Валидността на поръчката е 10 дни.

     С кредитна / дебитна карта - При плащане с банкова карта Потребителят се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Epay.bg, където въвежда данните за своята банкова карта и извършва дължимото плащане.

     С кредитна / дебитна карта - При плащане с банкова карта Потребителят се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за своята банкова карта и извършва дължимото плащане.

     През Epay.bg - С превод от микросметката на Потребителя към микросметката на "ХИПЕРФАРМ" ООД.

     "ХИПЕРФАРМ" ООД не изисква и не получава никакви допълнителни такси, без значение от начина на плащане. Всички начислени такси, извън обявената от "ХИПЕРФАРМ" ООД стойност на поръчката и доставката са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка/посредник.

     "ХИПЕРФАРМ" ООД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително номер на карта, тъй като същите са обработени само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

     Банковите карти, с които можете да направите on-line разплащане са: MasterCard, Maestro, Visa, V Pay, Visa Electron и карти с логото на Борика.

     Моля, проверете също така, дали Вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет. Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

     Данните, които клиентът трябва да попълни за плащане с карта са:

     Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес).

     Данни за идентификация

     За идентифицирането Ви като картодържател, платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за идентификация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode.  В случай, че сте регистрирани от Вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана Ви ще се появи страница където трябва да въведете Вашата парола.

     Валутата на транзакциите (тази, която се въвежда в платежната страница при покупка) е Български лев.

     Начин, срок и цена на доставка

     Начините на доставка, предлагани от "ХИПЕРФАРМ" ООД са следните:

     Доставка с куриерска фирма СПИДИ.

     Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 5 работни дни, от деня, в който е направена поръчката.

     Цени и условия за доставка с куриерска фирма СПИДИ:

     Доставката на Вашата поръчка се извършва с куриерска фирма СПИДИ на указания от Вас адрес, всеки делничен ден от 9.00 до 17.30 часа, както и събота до 13.30 часа.

     Доставки не се извършват в неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове.

     Цената на доставката е:

     При стойност на поръчката цена на доставката:             

     от           0              до           99           4,90 лв.

     над        100         БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

     Посочените куриерски цени са за доставка до 5 кг.

     Обявените цени за доставка са валидни само за доставки с куриерска фирма СПИДИ на територията на България. Разходите по застраховката на поръчаните артикули са за сметка на "ХИПЕРФАРМ" ООД.

     Възможна е доставка и с всяка друга куриерска компания по желание на клиента, на цени по действащите тарифи за превоз на пратки на съответната компания, валидни към момента на получаването на поръчката.

     При желание за доставка с друга куриерска фирма, цената за доставка на стока се определя на база тегло, размер и дестинация, съгласно цените на избраната спедиторска фирма. Тези ценови листи са достъпни на интернет сайтовете на фирмите.

     Доставка с куриерска фирма Български пощи - за поръчки извън България

     Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 14 - 28 работни дни, от деня, в който е направена поръчката/получено е потвърдено заплащане.

     Цената, която "ХИПЕРФАРМ" ООД изисква за международна доставка е 37 лева с ДДС, като цената включва експресна препоръчана доставка с малък пакет или колет /в зависимост от обема/тежестта на пратката/. Цената на поръчката и доставката се предплащат. Цената е валидна за пратки до 2 килограма.

     Ако тежестта на пратките надвишава 2 килограма, то всеки започнат килограм се тарифира с 5 лева допълнително /за страните на континента Европа/ и с 7 лева /за всички останали страни/.

     "ХИПЕРФАРМ" ООД не изпълнява поръчки с наложен платеж извън територията на България.

     В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, "ХИПЕРФАРМ" ООД се задължава да уведоми Потребителя за това и да посочи нова дата на доставка.

     Право на потребителите по ЗЗП за отказ от договора. Условия за упражняване:

     Потребителят може да откаже поръчката си преди тя да бъде подготвена за доставка чрез куриер или доставена на адреса, посочен от Потребителя - чрез нарочно писмено изявление на hyperfarmbg@gmail.com .

     Потребителят има право да провери съдържанието поръчката си, преди да я приеме от куриерската фирма.

     Потребителят има право да се откаже от договора, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя – при договор за продажба, или:

     а) когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока;

     б) при доставка на стока, която се състои от множество партиди или части, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната партида или част;

     Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора, потребителят трябва да ни изпрати или предаде стоките обратно, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят ни е съобщил за решението си да се откаже от договора. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или ни предаде стоките обратно, преди изтичането на 14-дневния срок.

     В този случай, Потребителят заплаща само преките разходи за връщането на стоките, както и допълнителните разходи за доставка на стоките, когато потребителят изрично е избрал начин на доставяне на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от търговеца.

     За да упражни правото си на отказ, потребителят попълва и изпраща по електронен път, чрез интернет страницата ни, стандартния формуляр за отказ, или друго недвусмислено изявление, което може да изпрати на hyperfarmbg@gmail.com .

     Счита се, че Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора, ако ни е изпратил съобщение за упражняване на правото си на отказ преди изтичането на посочения по – горе срок.

     В случай, че Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора, Потребителят трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка, с ненарушена цялост и неизползвана, така че да не се намалява стойността й, причинено от изпробването й, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто й функциониране.

     При неизпълнение на тези условия, "ХИПЕРФАРМ" ООД запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

     В случай, че Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора, "ХИПЕРФАРМООД възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 30-дневен срок, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката. Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.

     При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

     Потребителят няма право на отказ от договора в случаите на:

     - доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;

     - за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;

     - за доставка на стоки, които след като са били доставени и поради естество им са се смесили с други стоки, от които не могат да бъдат отделени;

     Напомняме Ви, че за продаваните от нас стоки е налице законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба;

     Обръщаме Ви внимание, че когато е приложимо, при съответната стока е посочено наличието на възможност за оказване на помощ на потребителя след продажбата, наличието на извънгаранционно обслужване и на търговска гаранция, както и условията по тях;

     Разглеждане на жалби

     На посочените адреси за комуникация, можете да подавате жалби против работата ни, да правите изявления, във връзка с направените от Вас поръчки, да подавате оплаквания относно работата на конкретни наши служители, както и правите препоръки, с цел подобряване на обслужването.

     Същите ще бъдат разглеждани своевременно, в зависимост от конкретния им предмет.

     Орган за алтернативно решаване на спорове по смисъла на чл. 181н, ал. 4 ЗЗП са помирителните комисии към Комисия за защита на потребителите. При възникване на спор, свързан с онлайн продажба можете да ползвате и сайта ОРС.

     Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки.

     Информация за "бисквитките" за потребителите:

     Използваме "бисквитки", за да подобрим използването на сайта от нашите посетители.

     Бисквитките са малки файлове, съставени от низ от букви и цифри, поставени на Вашето устройство от сървърите на уеб страницата. Те позволяват на собственика на уебсайта да ви различи от други потребители на уебсайта.

     Бисквитките не могат да се изпълняват като код или да се използват като преносител на вируси и не могат да ни позволят да получим достъп до Вашия харддиск. Ние не можем да четем каквато и да е информация на Вашия харддиск дори и там да се съхраняват бисквитки.

     Информацията, генерирана чрез бисквитки на сайта, може да бъде използвана за различни цели, включително:

     Абсолютно необходими:

     Тези бисквитки са необходими, за да се движите из сайта и да използвате неговите функционалности, като например да посещавате защитени зони на уебсайта или да добавяте продукти в пазарска количка.

     За подобряване на производителността:

     Тези бисквитки събират информация за това как потребителите използват уебсайта, например кои страници потребителите посещават най-често и дали те получават съобщения за грешка. Тези бисквитки се използват, за да подобрят работата на сайта в негови бъдещи версии.

     За подобряване на функционалността:

     Тези бисквитки позволяват на уебсайта да запомни изборите, които правите като например име на потребител, език или регион, в който сте и предоставят подобрено персонализирано посещение на уебсайта.

     За таргетиране или реклама:

     Тези бисквитки се използват, за да Ви покажат най-подходящото съдържание за Вас и Вашите интереси.

     Компания Хиперфарм е създадена с идеята да предостави алтернатива на традиционната хранителна и фармацевтична индустрия, като предлага чисти и здравословни хранителни добавки и продукти с гарантиран произход.

     Продуктите, които предлагаме осигуряват на хората природосъобразен начин на живот.Те са произведени от натурални продукти и със съставки от доказан и проверен произход от природата гарантиращ чисти за човешкото здраве продукти.

    • Подобни продукти
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter
    • Хиперфарм ООД - Официален вносител и дистрибутор на Salvestrol за България.Съдържанието на този сайт е обект на авторско право.