• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 877 20 44 34
    • Vitamunda Colon Hyper Detox 3 кутии

     Замества храненето, храна с роля на детоксикатор, като дава на дебелото черво почивка, необходима за възстановяването му по време на детоксикация, заради основния си компонент: ферментирала кора на маслена палма.

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Vitamunda ColonHyperDetox е заместител на храненията, като дава на дебелото черво почивка, необходима за възстановяването му по време на детоксикация. Vitamunda Colon Detox съдържа всички хранителни вещества, необходими за ефективно хранене, без усещане за глад, което води до едно благотворно състояние. С Vitamunda Colon Detox ще се чувстваш комфортно и във форма през целия ден, без усещане за глад!

     -49%

     Какво представлява продукта?

     Храна с роля на детоксикатор, като дава на дебелото черво почивка, необходима за възстановяването му по време на детоксикация, заради основния си компонент: ферментирала кора на маслена палма.

     Vitamunda ColonHyperDetox е заместител на храненията, като дава на дебелото черво почивка, необходима за възстановяването му по време на детоксикация. Vitamunda Colon Detox съдържа всички хранителни вещества, необходими за ефективно хранене, без усещане за глад, което води до едно благотворно състояние. С Vitamunda Colon Detox ще се чувстваш комфортно и във форма през целия ден, без усещане за глад!

     Как действа продукта?

     По време на програмата за детоксикация  стомахът намалява обема си и червата се прочистват от токсините. Препоръчва се внимание към твърдите храни, консумирани през първите два дни след програмата. Стомахът се свива и червата вече не са „защитени“ от биофилма. Първия ден след програмата се консумират по-лесно смилаеми храни, за предпочитане плодове, супа, кисело мляко или смутита в ограничени количества.

     На втория ден се консумират меки и сварени храни като супи, сварени яйца, сварени зеленчуци, сварени картофи, риба.

     Важно е да се намали консумацията на храна на половина от обичайното дневно количество.

     Препоръки и предписания:

     7 сашета за 7 шейка всеки ден. 103 гр Нето тегло.

     1.Шейк Wake-up: Приема се веднага след събуждане. Добавят се 300 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     2.Шейк Meal: Приема се за закуска половин час след шейка на събуждане. Добавят се 400 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     3.Шейк Междинна закуска (между закуската и обяда): Добавят се 300 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     4.Shake Meal (обяд): Добавят се 400 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     5. Шейк Междинна закуска (между обяд и вечеря): Добавят се 300 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     6.Шейк Meal (Вечеря): Добавят се 400 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     7.Шейк Good night (преди лягане): Добавят се 300 мл вода към съдържанието на едно саше и се разклаща добре.

     Добре е да знаете още и че:

     Всеки шейк се пие веднага след приготвянето му. Също така, всеки ден трябва да се изпият по 2 литра вода. Без кафе и алкохол.

     Шейковете за основните хранения могат да се пият на два етапа за по-течен шейк. Към половината саше добавете 400 мл вода. След това смесете другата половина с други 400 мл вода.

     За да подобрите вкуса, е добре да добавите концентрат от органичен сок към шейковете за основните хранения.

     Вносител и дистрибутор: “Хиперфарм” ООД, гр. София, кв.Манастирски ливади – Изток, ул.“Шарл Шампо“ бл.17 – партер  тел.: +359 877 204434

      

     Компания Хиперфарм е създадена с идеята да предостави алтернатива на традиционната хранителна и фармацевтична индустрия, като предлага чисти и здравословни хранителни добавки и продукти с гарантиран произход.

     Продуктите, които предлагаме осигуряват на хората природосъобразен начин на живот.Те са произведени от натурални продукти и със съставки от доказан и проверен произход от природата гарантиращ чисти за човешкото здраве продукти.

    • Подобни продукти
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter
    • Хиперфарм ООД - Официален вносител и дистрибутор на Salvestrol за България.Съдържанието на този сайт е обект на авторско право.