• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 877 20 44 34
    • Salvestrol SHIELD 350

     Salvestrol SHIELD 350 - 60 капсули

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Хранителната добавка представлява комплекс от растителни екстракти на плодове, съдържащи салвестроли. Салвестролите са продукт на растенията като отговор на агресивните фактори на околната среда (като например гъби, вируси, бактерии, насекоми). Салвестролите се намират по повърхността на корените на много растения, а при зрелите плодове се намират в кората. Салвестролите се намират по повърхността на корените на много растения, а при зрелите плодове се намират в кората. Всяка капсула от продукта съдържа 350 единици /пункта/ салвестроли, което представлява система за измерване и стандартизиране при приема на смес от салвестроли, тъй като салвестролите от растенията имат различна сила.

     Хранителна добавка  „Салвестрол Шийлд / Salvestrol®Shield/”  – 60 капсули

      Форма и опаковка

     Предлага се под формата на капсули във фабрично плътно затворен опаковка. Една опаковка съдържа 60 капсули.

      Информация за продукта, препоръчвана доза и указания за употреба:

     Хранителната добавка оказва благоприятен ефект върху дейността на имунната система и подпомага съпротивителните сили на организма. Хранителната добавка представлява комплекс от растителни екстракти на плодове, съдържащи салвестроли. Салвестролите са продукт на растенията като отговор на агресивните фактори на околната среда (като например гъби, вируси, бактерии, насекоми). Салвестролите се намират по повърхността на корените на много растения, а при зрелите плодове се намират в кората. Салвестролите се намират по повърхността на корените на много растения, а при зрелите плодове се намират в кората. Всяка капсула от продукта съдържа 350 единици /пункта/ салвестроли, което представлява система за измерване и стандартизиране при приема на смес от салвестроли, тъй като салвестролите от растенията имат различна сила.

     Капсулите салвестрол трябва да се приемат по време на хранене, за да се улесни усвояването им. Приемайте по 1 капсули дневно по времена хранене.

     Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

     Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.

     Да се съхранява на място недостъпно за деца.

     Ако сте бременна или кърмите, се консултирайте със специалист преди употреба.

     Съдържание и хранителни стойности в препоръчвана доза за дневен прием (1 капсула)
     Продуктът не съдържа: глутен, лактоза, соя, синтетични оцветители, консерванти и ароматизатори. Нито един използван плод не е генно модифициран, не е третиран с пестициди или фунгициди. Други съставки: растителна капсула от хидрокси пропил метил целулоза.

      Нето тегло: 36 g

     Срок на годност и условия на съхранение:

     Да се съхранява в оригиналната добре затворена опаковка, на сухо място r на стайна температура.

     Използвай преди: виж датата отбелязана на опаковката.

     Производител: Нейчърс  Дефенс  Рисърч  Лимитед , Великобритания

     Вносител и дистрибутор: “Хиперфарм” ООД, гр. София, кв.Манастирски ливади – Изток, ул.“Шарл Шампо“ бл.17 – партер  тел.: +359 877 204434

     Салвестрол може да се приема заедно с класическите терапии (химиотерапия/радиотерапия). Препоръчително е да се взема на втория ден след съответната терапии.

     Препоръчителната доза е между 4000 и 6000 пункта на ден, приемани на закуска и обяд в зависимост от индекса на телесната маса (ИТМ) на пациента. За хората с нормален индекс се препоръчва 4000 пункта/ден, приемани на закуска и обяд, а при хората с повишен индекс – наднормено тегло, 6000 пункта/ден, приемани сутрин, обед и вечер. Тази дозировка може да се нагоди в зависимост от степента на повлияване на пациента.

     Капсулите Салвестрол трябва да се приемат с храна (по време на хранене), за да се улесни усвояването им.

     Като добавка за превенция на рака се препоръчват 350 пункта/ден на закуска, а за хората с повишен риск (вече прекаран рак или фамилна обремененост), използвайте до 1000 пункта/ден, приемани с храна (закуска, обяд и вечеря).

     При пациенти, които се лекуват с хомеопатия, акупунктура или други натурални методи, е много полезен приемът на Салвестроли, тъй като те повишават ефективността на тези лечения чрез силата, с която отстранява туморните клетки, които ежедневно се образуват в нашето тяло и уравновесяват имунната система.

     Използването на Салвестрол, чрез ефекта от повишаване на имунитета, води до повишаване ефективността на тези алтернативни лечения както при болните от рак, така и тези с други заболявания.

     За да имаме един по-висок фактор салвестроли в храната, би трябвало да консумираме всеки ден по 5 порции органични плодове и зеленчуци!

     Добре е да знаете че:

        приблизително 4 от 10 мъже и 3,5 от 10 жени ще се разболеят от рак през живота си.

     –  изчислено е, че в организма всеки ден се развиват около 1000 ракови клетки и се отстраняват ефективно, ако организмът е здрав и се храни правилно.

     –  хранителните фактори са отговорни за 33% от случаите на рак, наравно с пушенето. Една дефицитна, небалансирана диета, с прекалено малко плодове и зеленчуци, както и присъствието на канцерогенни вещества в диетата, играят важна роля за развитието на рака.

     –  храненето в днешни дни (от типа на супермаркетите) осигурява само 10% от нуждата от салвестроли на организма.

     –  днес консумираме 10-20% от количеството салвестроли, приемано преди 100 години.

     –  трудно е да се намерят храни с високо съдържание на салвестроли, предвид това, че има над 550 сорта портокали, над 200 сорта ягоди и грозде, както и 450 сорта какаови зърна. Всички те са с различни нива на салвестроли и с различни нива ва биологична активност.

     –  жизненият цикъл на ензима CYP1B1 е около 3 дниИма забавящи вещества, които анулират ензима, което води до неактивиране на салвестролите през периода до появата на друг ензим. Много е важно с какво се храним, какво пием, с какво се лекуваме и какво дишаме.

     –  Salvestrol може да се приема заедно с класическите терапии (химиотерапия/радиотерапия). Препоръчително е да се взема на втория ден след съответната терапия.

     –  за да имаме един по-висок фактор салвестроли в храната, би трябвало да консумираме всеки ден по 5 порции органични плодове и зеленчуци!

    • Подобни продукти
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter
    • Хиперфарм ООД - Официален вносител и дистрибутор на Salvestrol за България.Съдържанието на този сайт е обект на авторско право.