• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359 877 20 44 34
    • Прочетете повече за Vitamunda

     Vitamunda ColonHyperDetox - храна заместваща храненията, като дава на дебелото черво почивка, необходима за възстановяването му по време на детоксикация.

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Vitamunda ColonHyperDetox

     100% натурални качествени съставки

     Уникален в света продукт за детоксикация и отслабване

     7 шейка за един ден

     Не съдържа глутен, соя, захар и лактоза

      Защо Колон Хипердетокс ?

      Здравето започва от стомашно-чревната система

     Този факт е известен от векове, а медицината твърди, че здравето започва от червата. Така, както корените са основни за здравето на едно дърво, по същия начин стомашно - чревната система  е изключително важна и за човешкия организъм. Когато корените на едно дърво не са здрави, дървото не може да бъде спасено. Това е валидно и за човешкото същество, но в този случай става дума за червата.

     Добро състояние на здравето чрез детоксикация

     Във времето, по стените на червата, по- специално на дебелото черво, се отлагат отпадни вещества: хранителни остатъци частично обработени в състояние на разлагане (гниене ), паразитни бактерии, остатъци от лекарства и други отровни вещества. Те се наричат генерично метаболитни остатъци. Някои остатъци образуват колонии години наред и са благоприятна среда за развитието на чревните паразити, водещи до непълноценна абсорбция на хранителните вещества. Един обикновен човек може да има, в продължение та времето, колония с около 2,5 и 11 кг от метаболитни отпадни вещества. Една голяма част от тях може да причини катастрофални вреди върху нашето здраве. Токсините, които са резултат от дейността на паразитните бактерии екскрементите и смъртта на чревните паразити, преминават през стените на колонията и проникват в организма, причинявайки различни вреди. Дори имунната система може да бъде тежко увредена.

     Стомашните болки, подуването, запичането, развитието на чревните паразити, проблемите с храносмилането, синдромът на чревните раздразнения, хроничната умора и алергиите може да са причинени от не почистването на дебелото черво.

     Опитът на лекарите показва, че e трудно да лекуваш едно хронично заболяване без да се обърне внимание на детоксикацията. Ако токсините не бъдат отстранени от организма, нито единo място за лечение не може да бъде с траен ефект.

     „Който желае да живее дълго, трябва da подържа червата чисти и да се предпазва от вреди ” (Dr. Ho Hung).

      

     „Перфектната диета няма да даде по - добри резултати от най - обикновената, докато червата са блокирани поради натрупване на отровни остатъци. Едно добро отстраняване на необработените материи или други остатъци както и правилното храносмилане и усвояване на хранителните вещества. "(Dr. N.Valker. ).

      

     „ В процеса на оздравяване, очистването от отпадъците е по-важно от храненето, въпреки, че много от хранителните продукти имат много важна роля за неутрализиране на отделените токсини. ” (Dr. W.Hay )..

      

     Доброто функциониране на червата има пряко  действие върху имунната система. Едни чисти черва помагат за оптимална абсорбция на водата и на хранителните продукти, както и за повишаване на имунитета. Не на последно място, се постига ефективно намаляване на теглото, едно добро състояние и чувствителен принос на енергия.

      

     Много хора опитват да осигурят едно оптимално функциониране на червата, и ненапразно терминът детоксикация е много популярен в днешно време.

     Детоксикацията се извършва периодично, при всяка смяна на сезоните, или поне на интервал от 6 месеца. Изключително полезно е преди започване на процедурата (нетуристична, хомеопатична или алопатична), да изчистите колониите от налепи, от 1 до 3 дни, чрез програмата Vitamunda ColonHyperDetox. Тази детоксикация ще увеличи ефективността на последващите лечения.

      

     Понятие за биофилм

      

     Разлика между един слой  здрава лигавица и биофилм

      

     Чревната система на човека е покрита от вътрешната страна от един слой  здрава лигавица. Този слой предпазва клетките на епитела които се намират в стената на чревната система. Всички видове храни могат да възпалят клетките на епитела, ако не бъдат предпазени. Слоят лигавица, който предпазва клетките се нарича glicocalix. Този слой може да бъде населен от отровни бактерии, а така също и от здравословни бактерии. Бактериите, които подпомагат хроничните болести се стремят да се разположат по стената на чревната система, и да се предпазят от атаката на здравословните бактерии и храносмилателните сокове. Така те образуват един слой, който става биофилм. Биофилмът е съставен не само от отровните бактерии, но и от други вещества които могат да се намират в чревната система, като например тежки метали и калций, които правят биофилма непроницаем. Това качество имат само отровните бактерии. По този начин биофилмът се превръща в една непробиваема крепост, където отровните бактерии могат да живеят и да се размножават неконтролирано. Доброкачествените бактеррии също образуват слой, който обаче не разрушават и ни пречат на отворите на glicocalix.

      Повече биофилми

     Биофилмите не се намират само в чревната система. Човешкият организъм има и много други. Има биофилми в синусите, белите дробове, уринарният тракт, слуховите канали и чревната система. Най- известната форма на биофилмие зъбната плака. Биофилмът не е специфичен само за човешкия организъм и може да се формира и в други жизнени среди. Един пример е ваза с цветя, в която не се сменя водата и след определено време се появява един дебел слой       както по вазата, така и по стеблата на цветята. Където има вода, може да се формира биофилм.

      

     Вреден биофилм в чревната система

      Отровните бактерии формират един плътен биофилм в чревната система. Когато има биофилм, здравия слой на лигавицата обезводнява и започва да се инфектира. Поради инфекцията, стените на чревната система се възпалява и отворите в стените, които осигуряват абсорбцията на хранителните вещества, стават по-големи. Развитието на биофилма предизвиква синдромът на възпаленото черво, свръхчувствителност към храни и алергии. По тази причина е необходимо да се премахне вредния биофилм от организма.

      Методи за прочистване на червата

     Досега на пазара не са съществували продукти или методи които да осигурят ефективното прочистване на червата. Повечето от продуктите имат съставки, които водят до един абразивен или дразнещ ефект, и като следствие могат да предизвикат колики или диария. Тези продукти не само водят до странични и неприятни ефекти, но е доказано, че са частично неефективни. Ползвателят не достига до желания резултат. Съществува също и методът за прочистване на червата с вода (hidrocolonoterapia ), който, макар и ефективен, почиства само червата.

     Други продукти за прочистване, които съществуват на пазара имат съставки, които действат както на ниво здрава лигавица, така и на токсичната на дебелото черво, което вреди на чревната система.

     Продуктът Vitamunda ColonHyperDetox не съдържа нито една съставка, която разтваря или премахва здравата лигавица. Обратно, това е един продукт, който рехидратира и възстановява стените на червата.

      

     Vitamunda ColonHyperDetox премахва биофилма без да навреди на здравата лигавица.

      

     Сега съществува един продукт който почиства цялото черво без нежелани и неприятни ефекти. Vitamunda ColonHirperDetox съдържа съставки които предпазват здравата лигавица.

      

     Програмата Vitamunda ColonHyperDetox.

      

     Програмата Vitamunda ColonHyperDetox дава възможност да се отстрани нездравословния биофилм в домашни условия, по един сигурен начин, лесно и удобно. Приемът е лесен и удобен.

      

     Програмата за прочистване на чревната система се извършва за 3, 6 или 12 дни.

     Една кутия съдържа доза за един ден: 7 плика за 7 шейка. Съдържанието на плика се смесва във вода, за да може да имате един удобен за пиене шейк. Шейковете се консумират през целия ден. Това е много лесно, защото не е необходимо да приготвяте други продукти. Шейковете съдържат всички хранителни вещества които са нужни да не изпитвате глад.

      

     Съставки на Vitamunda ColonHyperDetox.

     Ферментирали фибри от кората на маслена палма, които имат свойството да проникнат през плаката с токсини, която е разположена по лигавицата на червата, правейки я промокаема и навлажнявайки я от вътре. По този начин биофилмът с отровни вещества се отлепва и се изхвърля от организма без затруднение, по един внимателен начин.

     Бамя (Abelmoschus esculentus ), една съставка, която навлажнява лигавицата на червата така, че след отстраняване на токсичния биофилм да може да функционира оптимално отново. Това е необходимо, тъй като набраните токсини в червата с времето са довели до обезводняване на слоя лигавица и са довели до възпаляването му и неговото инфектиране.

      Заместител на обикновеното хранене

     Vitamunda ColonHirperDetox  е един заместител на обикновеното хранене, предоставящ на чревната система необходимата почивка за възстановяването време на детоксикацията. Продуктът съдържа всички необходими хранителни вещества за едно ефикасно хранене, без чувство за глад, което води до добро състояние. С Vitamunda ColonHirperDetox   ще се чувствате в добра форма през целия ден, без чувство за глад.

     За добри резултати ви съветваме, преди започване на програмата за детоксикация, да намалите количеството на консумираните твърди храни, за отпочиване на хранопровода.

      Инструкции за ползване

     Подготовка

     За да приготвите тялото, около два дена преди започване на програмата е необходимо да намалите количеството на твърди храни. През тези два дена вашето тяло си отпочива и може да се приспособи към новата ситуация. Намалете колкото е възможно  приемането на кафе, захар и алкохол. Добре да пиете колкото се може повече вода (поне два литра на ден ).

     В първия ден на подготовка, консумирайте половината храна от количеството, което приемате нормално.

     През втория ден, консумирайте лесно смилаеми храни. За предпочитане плодове, супа, кисело мляко или пюрета, в ограничени количества.

      

     Vitamunda ColonHyperDetox е един уникален в света начин за детоксикация, благодарение на основния компонент: Ферментирала кора на маслена палма, Ферментацията на тази кора е един сложен процес, изключително важен за успеха на процеса.

     Едновременно с ефекта на дезинтоксикация, продуктът има ролята да намали теглото по един изключително ефектен начин.

     7 сашета за

     7 шейка дневно

     Програма за дезинтоксикация

      1.Шейк Wake-up: Консумира се веднага след събуждане. Добавя се 300 мл. Вода върху съдържанието на един плик, и се разбърква добре.

      2. Шейк Meal: Консумира се вместо закуска, около половин час след първия шейк след събуждане. Добавя се 400 мл. вода върху съдържанието на плика и се разбърква добре;

      3. Шейк Gustare (между закуската и обяда ) Добавя се 300 мл. вода върху съдържанието на плика и се разбърква добре;

      4. Шейк Meal (обяд ) Добавя се 400 мл. вода върху съдържанието на плика и се разбърква добре;

      5. Шейк Gustare ( между обед и вечеря ) Добавя се 300 мл. вода върху съдържанието на плика и се разбърква добре;

      6. Шейк Meal ( вечеря) Добавя се 400 мл. вода върху съдържанието на плика и се разбърква добре;

      7. Шейк Good night (преди лягане ) Добавя се 300 мл. вода върху съдържанието на плика и се разбърква добре;

      Шейковете се пият веднага след разбъркване. Ако не се консумира веднага, шейкът се сгъстява и става труден за изпиване. Освен това се пият около 2 литра вода всеки ден. Без кафе и алкохол !

      Съвет 1: Шейковете Meal могат да се консумират на два етапа, за всеки по- течен шейк. Вземете половин плик и добавете 400 мл вода. После добавете другата половина от плика с други 400 мл вода.

     Съвет 2: За подобряване на вкуса на шейковете  Meal може да добавите концентрат от органичен сок

     След дезинтоксикация

     По време на програмата за дезинтоксикация стомахът намалява обема си, а червата са прочистени от токсини и не са вече застрашени от биофилм. За това ви препоръчваме настоятелно да имате грижата  с употребата на твърди хранителни продукти в първите два дена след програмата.

     В първия ден след програмата трябва да се храните с лесно усвояеми храни. За предпочитане плодове, супа, кисело мляко и пюрета, в ограничени количества.

     Вторият ден трябва да консумирате меки и варени храни- супа, готвени яйца, варени зеленчуци, варени картофи и сготвена риба. Важно е да се храните с половината  От нормалното ви дневно хранене.

     Съдържание на всяко саше:

     Шейк Wake-up и Good night (2 сашета по 7 грама)

     Съдържание на сашето Състав: млади БИО пшенични стръкове на прах, мултиензимен комплекс.  

     Шейк Meal (3 сашета по 25 грама)

     Съдържание  на плика: фибри от кората на маслена палма на прах, протеин от грах на прах, Фруктоолигозахариди /инулин/,  бамя на прах, червен ориз на прах, гуарова гума, плод от манго на прах, ванилия на прах, стевия.

     Шейк Gustare (2 сашета по 7 грама)

     Съдържание на сашето: морков на прах, бамя на прах, протеин от грах на прах, маракуя на прах, омега-3 прах .

      Ползи

     -          Почиства червата напълно

     -          Енергия в повече

     -          По-малка талия

     -          По-добър метаболизъм

     -          Лесен за употреба

     -          Без глутен, захар, соя, и без лактоза

     -          100 % натурално

     Често задавани въпроси

     Кога да очаквам резултатите ?

     Количествата на метаболитни остатъци в червата определят колко бързо ще се детоксицирате. В повечето случаи отстраняването на токсичния биофилм се извършва за един ден. В случай на голямо количество токсини, натрупаният биофилм е голям и елиминирането му може да продължи 2-3 дена.

     Има ли случаи, когато продуктът не действа?

     От нашият опит това не се е случвало, ако се спазват инструкциите. Всички ползватели са много доволни от резултатите. В случай, че не сте доволни, моля да ни изпратите e-mail на :

     info@vitamunda.co.uk или на hyperfarmbg@gmail.com.

     Сигурна ли е програмата за дезинтоксикация Vitamunda ColonHyperDetox Да, програмата Vitamunda ColonHyperDetox е много сигурна. Продуктът е 100 % натурален и не съдържа токсини или алергени.

     Кой не трябва да ползва програмата?

     По време на дезинтоксикацията могат да се отделят токсични компоненти. Следователно, не препоръчваме употребата от бременни жени, кърмачки и деца под 10 години.

     Трябва ли по време на програмата за дезинтоксикация да бъда близо до тоалетната ?

     Не е нужно. Може да ползвате тоалетната както обикновено, 2-3 пъти на ден, елиминирането на биофилма се осъществява без проблем и не е болезнено.

     Ще си намаля ли теглото използвайки Vitamunda ColonHyperDetox?

     Да, определено, вашият метаболизъм ще започне да функционира по- добре след това пречистване. Vitamunda ColonHirperDetox е една възможност да намалите теглото си. За целта ви съветваме да опитате нашата програма за дезинтоксикация от 12 дена.

     Колко време трябва за следвам тази програма за пречистване?

     Това е различно за различните хора.

     Къса програма – 3 дни

     За хора, които не искат да отслабнати искат само пречистване. Също и за хора, които са ползвани преди програмата и искат да подържат ефекта.

     Нормална програма от 6 дни

     За хора, които имат нормално тегло и които искат дълбоко пречистване или които искат да отслабнат с 6-10 кг.

     Интензивна програма 12 дни

     За хора с наднормено тегло, които искат акцентирано отслабване.

     Защо е необходим период за подготовка и после период за възстановяване на храненето след пречистването?

     Тези периоди са необходими за да може организма да се приспособи с преминаването към диета  с течности и после възвръщане към твърди храни. Рязко преминаване от диета с твърди храни към течна може да доведе до усложнения. Следователно ви съветваме да намалите употребата на кафе и алкохол през тези дни. След пречистването, червата са чисти но и чувствителни.

     Червата имат нужда от време за адаптиране към новата ситуация. За това започвайте с течни храни и после меки или варени храни.

      Какво да правя ако имам замайване или други симптоми по време на процедурата?

      Ако чувствате, че имате симптоми подобно на грип и имате болки в мускулите или главоболие, това са възможно причинени от синдромът на адаптиране. Най- добре е да пиете повече вода и да продължите с диетата. В случай, че имате тежки проблеми със здравето и неприятни усещания, прекратете приемането на продукта и се консултирайте с лекар.

     Позволено ли е да се храня с други храни и да пия друго освен вода по време на дезинтоксикацията?

     За постигането на добър резултат е добре да не приемате други храни по време на диетата. Ако все пак желаете да се нахраните с друго нещо, добре е да вземете пюре от ябълки или домати, максимум 2 пъти на ден. Освен питейна вода се позволява органичен чай от растения, плодови сокове или бульон от зеленчуци.

     Аз следвам лечението, но имам  запек. В същото време се чувствам подута с газове. Нормално ли е това?

     Един малък процент от хората имат затруднения с изхождането. Това е нормално явление. При тези хора биофилмът набъбва много, защото е по- голям от други случаи. Чувството за подуване се получава от поемането на течност от биофилма, защото съставките на продукта предразполагат биофилмът да поеме вода. Това е положително явление. Като следствие може да измине извастно време докато се получи изхождането (дефекацията), понякога дори след преминаване към нормално хранене. В този случай не се появява като биофилм, но тестовете показват неговото съществуване.

     В случай, че не се чувствате добре, може да вземете очистително по време на диетата, сок от сливи или в по- тежки случаи, магнезиев сулфат. Ползата от нашия продукт е, че винаги си свършва работата, дори след 1 или 7 дни. Не губете вяра, и продължете, продуктът ще очисти биофилма дори  когато започнете да се храните  нормално.

     Добрите бактерии губят ли се също след тази процедура?

     Не, благоприятните бактерии са разположени в стената на червата. От биофилма, този слой се пресира и обезводнява. Има отсъствие от добри бактерии и в повече бактерии, които причиняват болести. Когато се отървем от нездравословния слой, стените на червата се възстановяват. С използването на продукта, биофилмът от болестотворни бактерии изчезва и здравословната лигавица на червата се възстановяват от организма.

     След лечението ви препоръчваме да допълните нуждата от благотворни бактерии като консумирате например пробиотични храни и добавки които подпомагат размножаването на здравословните бактерии. По този начин ще опазите флората от полезни бактерии в много добро състояние.

     Програмата за детоксикация Vitamunda ColonHyperDetox може ли да бъде приложена по време на друго лечение ?

     Изключително полезно е, преди да започнете някое лечение, да извършите пречистване на червата, от 1 до 3 дни, с програмата Vitamunda ColonHyperDetox. Това пречистване ще повиши ефикасността не последващото лечение.

      

     РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА ПОВЕЧЕ!

      

     Произведено от Vitamunda

     Bartolottian 43 3768GB Olanda

     Внесено от

     ХИПЕРФАРМ ООД

     Телефон +359877204434 е-mail hyperfarmbg@gmail.com

     За повече информации  www.hyperfarm.bg

      

      

    • Подобни продукти
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter
    • Хиперфарм ООД - Официален вносител и дистрибутор на Salvestrol за България.Съдържанието на този сайт е обект на авторско право.